Розвіюємо міфи про антисептики

Posted by John 16.07.2019 0 Comment(s)

«Антисептики потрібні лише для того, щоб розбиті коліна змащувати».

Колись антисептики дійсно застосовувалися, в основному, для обробки шкіри. Раді вам повідомити, що сучасні антисептики, наприклад, Лінкомістін, широко використовуються в багатьох галузях медицини.

До слова, хірурги застосовують Лінкомістін для обробки ран, пролежнів, трофічних виразок, при гострій патології черевної порожнини (апендицит, перитоніт і т.д.). Терапевти і педіатри рекомендують Лінкомістін для полоскання горла та інгаляцій, в лікуванні та профілактиці інфекцій верхніх дихальних шляхів (ГРВІ, тонзиліти, фарингіти, бронхіти, трахеїти, ларингіти і т.д.).

Гінекологи активно використовують Ліномістін для профілактики ускладнень при операціях, для лікування вагінітів і ендометритів, і, що особливо важливо, для лікування і профілактики захворювань, що передаються статевим шляхом. Лінкомістін впливає навіть на вірус ВІЛ, знижуючи його активність в 1000 разів!

На сьогоднішній день Лінкомістіном користуються стоматологи і косметологи, ЛОР-лікарі, урологи, проктологи, дерматологи і офтальмологи.